Om Stockholmsuthyrarna

En helhetsleverantör som erbjuder allt för både proffs och hemmafixare.

Stockholmsuthyrarna är ett familjeföretag med lång erfarenhet av uthyrningsbranchen och alla medarbetare har alltid en uppdaterad och bred kunskap inom området så att ni som kund kan känna er trygga. Våra kunniga och erfarna medarbetare hjälper dig gärna att planera och välja rätt maskiner till just ditt projekt. I oss finner du en helhetsleverantör med en bred maskinpark där du hittar allt från små handmaskiner till minigrävare, byggställningar, byggbodar, sax- och skylifts med mera. Som helhetsleverantör är det vårt jobb att förenkla er vardag och hjälpa er skapa perfekta arbetsplatser. Du som kund är alltid vår högsta prioritet och vi arbetar hårt för att kunna erbjuda er en personlig och snabb service oavsett typ av uppdrag.

Transport

Vi vet om att behovet kan uppstå väldigt fort för våra kunder därför är service och snabba leveranser en viktig del i vår verksamhet. Därför erbjuder vi också att transportera ut maskinerna till er i våra egna bilar runt om i hela Stockholms län.

Försäljning av maskiner

Vi säljer då och då ut maskiner ur hyrparken.
Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att köpa begagnade eller nya maskiner

Om oss bild
Din hyrpartner i Stockholm

Vi har verktygen för alla, både för proffs och privatpersoner. Här hittar ni allt från enklare handmaskiner till större minigrävare. Kontakta oss för att se om vi har det du behöver, eller läs mer i vårt produktformulär.

Läs mer
Webbyrå: Brandson AB i Stockholm