Hyra byggställning Stockholm

En byggställning kan behövas för att genomföra en specifik renovering eller andra byggprojekt. En ställning förenklar nämligen arbeten på höjd, exempelvis när det gäller tak och fasad. Hos oss på Stockholmsuthyrarna är sådana ställningar enkla att hyra, både som privatperson eller som företag i Stockholm.

Vi hjälper dig ta byggarbetet till högre höjder, med ett brett utbud av byggställningar och professionell service. Vi erbjuder effektiva lösningar för både hem och företag genom uthyrning av kvalitativa byggställningar.

Hos oss kan du hyra flera olika sorters ställningar i varierande storlekar och konstruktioner, för allt från målning till renovering, både inomhus och utomhus.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort under ordinarie öppettider (06.00-16.00).
Öppettider:
Mån-Fre: 06.00-16.00

Läs mer komplett prislista nedan.

Produktkatalog
Din hyrpartner i Stockholm

Vi har verktygen för alla, både för proffs och privatpersoner. Här hittar ni allt från enklare handmaskiner till större minigrävare. Kontakta oss för att se om vi har det du behöver, eller läs mer i vårt produktformulär.

Läs mer

Hyra byggställning Stockholm

Varför ska du välja Stockholmsuthyrarna?

  • Kunnig och rutinerad personal
  • Många års erfarenhet av hyresmarknaden i Stockholm
  • Fokus på kund och personlig service
  • Leverans direkt till arbetsplats eller hem
  • Stort sortiment av byggställningar till bra pris
  • Produkter av högsta kvalitet som uppfyller alla lagkrav

Gör det själv- genom att hyra en byggställning

Uthyrning av byggställningar passar den händige perfekt, samtidigt som det erbjuder ett mer kostnadseffektivt renoveringsalternativ. Vi på Stockholmsuthyrarna hjälper dig, genom personlig service, att hitta den ställning som passar just ditt projekt och plånbok.

Genom att hyra en byggställning kan du själv genomföra renoveringar i hemmet, som du annars kanske hade behövt leja bort på grund av att du saknar rätt utrustning. Att hyra en ställning bidrar alltså till en mer förmånlig lösning för privata arbeten på högre höjder. Det ger dig möjligheten att måla om hela husfasader utan att behöva hyra ut tjänsten.

Ett bra alternativ för företag i Stockholm

Som företag kan det ofta bli dyrt att själva köpa och underhålla verktyg som bara ska användas för tillfälliga projekt. Genom att istället hyra byggställningar betalar ni endast för den tid de faktiskt används. Att hyra ställningar från Stockholmsuthyrarna innebär alltså ett mer kostnadseffektivt alternativ för företaget.

Vi erbjuder även professionell service som garanterar att ni får rätt sorts ställning anpassad efter era behov, självklart till högsta kvalitet och till ett bra pris.

En effektiv och kvalitativ lösning

Vi på Stockholmsuthyrarna erbjuder högkvalitativ och effektiv uthyrning av byggställningar i Stockholm med omnejd. Hos oss får du hjälp av vår kunniga personal med vilken typ av ställning som passar just dina behov. Förutom byggställningar kan vi även erbjuda uthyrning av maskiner andra produkter inom byggteknik i Stockholmsområdet.

Som professionella uthyrare av byggställningar och andra verktyg, ligger vårt fokus på att du som kund ska bli så nöjd som möjligt, både gällande våra produkter och vår service.

Ta gärna en närmare titt på vår hemsida för att få en översikt över vårt stora utbud av olika sorters byggställningar. Där ser du även vilka andra produkter vi hyr ut i Stockholm. Tveka inte heller att ringa eller maila oss för mer information gällande pris eller sortiment.

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm